Looking For Anything Specific?

Λουτσεσκου Παοκ / ΠΑΟΚ: -1 βαθμός την επόμενη φορά που θα... ξεφύγει ο ... / Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ:

Λουτσεσκου Παοκ / ΠΑΟΚ: -1 βαθμός την επόμενη φορά που θα... ξεφύγει ο ... / Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ:. Ο παοκ μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας απέναντι στον ολυμπιακό αλλά το μέλλον του προπονητή του πάμπλο γκαρσία είναι αβέβαιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε.

«εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο». Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη.

Λουτσέσκου: Όνειρο για τον ΠΑΟΚ το Champions League (video)
Λουτσέσκου: Όνειρο για τον ΠΑΟΚ το Champions League (video) from www.voria.gr
Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη. Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα.

Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ.

Οι ρουμάνοι γράφουν πως ο λουτσέσκου υπογράφει στη φενέρ και παίρνει και τον ελ καντουρί! Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Για τον ραζβάν λουτσέσκου οι βάσεις έχουν ήδη μπει, πλέον χρειάζονται τρεις με τέσσερις ποιοτικές πινελιές προκειμένου να δει τον παοκ όπως τον ονειρεύεται. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. Ο ραζβάν λουτσέσκου προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορετική εικόνα του παοκ στην ελλάδα και την ευρώπη, αλλά και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών με βίντι και ατρόμητο, υποστηρίζοντας ότι.

Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Ο ραζβάν λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του παοκ και μάλιστα με συμβόλαιο 1,8 εκατ. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη.

ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ | Apodytiriakias.gr
ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ | Apodytiriakias.gr from www.apodytiriakias.gr
Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Ο ραζβάν λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του παοκ και μάλιστα με συμβόλαιο 1,8 εκατ. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Flash team 12.06.2020 | 23:06. Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες.

Οι ρουμάνοι γράφουν πως ο λουτσέσκου υπογράφει στη φενέρ και παίρνει και τον ελ καντουρί!

Ο παοκ μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας απέναντι στον ολυμπιακό αλλά το μέλλον του προπονητή του πάμπλο γκαρσία είναι αβέβαιο. Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε … Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: Ο πρώην τεχνικός του «δικέφαλου του βορρά» θυμήθηκε το χαμένο πρωτάθλημα του 2018 με αφορμή τον αποκλεισμό της α χιλάλ από το ασιατικό champions league. «εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο». Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη. Ο ραζβάν λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του παοκ και μάλιστα με συμβόλαιο 1,8 εκατ. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. Ο ράζβαν λουτσέσκου έφυγε αιφνιδιαστικά τον ιούνιο για τη σαουδική αραβία και την αλ χιλάλ, αλλά ούτε ο παοκ ξέχασε αυτόν, ούτε αυτός τον παοκ! Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα.

Λουτσέσκου: Πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα, μπορεί να ...
Λουτσέσκου: Πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα, μπορεί να ... from www.voria.gr
Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Τρομερές εξελίξεις στον παοκ με τον σαββίδη να τα φέρνει όλα βομβα: Ο ράζβαν λουτσέσκου έφυγε αιφνιδιαστικά τον ιούνιο για τη σαουδική αραβία και την αλ χιλάλ, αλλά ούτε ο παοκ ξέχασε αυτόν, ούτε αυτός τον παοκ! Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Flash team 12.06.2020 | 23:06. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.

Ο ραζβάν λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του παοκ και μάλιστα με συμβόλαιο 1,8 εκατ.

Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. Για τον ραζβάν λουτσέσκου οι βάσεις έχουν ήδη μπει, πλέον χρειάζονται τρεις με τέσσερις ποιοτικές πινελιές προκειμένου να δει τον παοκ όπως τον ονειρεύεται. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. Ο πρώην τεχνικός του «δικέφαλου του βορρά» θυμήθηκε το χαμένο πρωτάθλημα του 2018 με αφορμή τον αποκλεισμό της α χιλάλ από το ασιατικό champions league. «εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο». Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. Οι ρουμάνοι γράφουν πως ο λουτσέσκου υπογράφει στη φενέρ και παίρνει και τον ελ καντουρί!

Posting Komentar

0 Komentar